Coaching - nøglen til forandring


Måske har du udfordringer som har sat dig 'skak mat' ? Ved du ikke hvordan du kan komme videre på egen hånd? Føler du, at du står i ukendt landskab - måske alene og usikker på hvilken vej du skal gå for at bryde den negative spiral?

- så kan coaching være nøglen til forandring.

 

Eksempler på Coaching emner:

- Vægttab, motivation og træning

- Mental Sundhed og trivsel i hverdagen

- Stress (intensivt forløb på 2 1/2 måned med ugentlige samtaler)

- Mere energi og overskud, boost dig selv

- Glad for livet med positiv psykologi

- Kronisk syg, - genfind mening med dit liv

- Kærlighed i medgang, modgang og tomgang - coaching for PAR

- Business Coaching - dit arbejdsliv i centrum

- Life Coaching - dit liv i centrum

 

Kort fortalt handler coaching om at låse op for dine potentialer og maksimere dine præstationer. Målet er at du får en oplevelse og følelse af at leve det liv, som der er meningsfyldt for dig. Et liv hvor du er opmærksom og nærværende, og bevidst om hvad der er vigtigt og hjælpsomt for dig. Lige nu.

I praksis er det en samtale hvor du får stillet spørgsmål i forhold til den udfordring eller målsætning som du gerne vil arbejde med. Coaching er en effektiv metode til at skabe motivation og udvikling. 

 

I coachingsamtalen har vi fokus på at komme fra tanke til handling med henblik på din personlige handlingsplan. Jeg vil gennem hele forløbet være din sparringspartner, som støtter dig i dine udfordringer.

 

HVEM: Coach Jane Boes, der er uddannet Sundhedscoach hos Alice Bunde, AT works Århus og Stresscoach hos Bjarne Toftegaard fra 'Forebyg Stress', København.

 

KONTAKT: Ring 2888 9018 og hør mere. Jeg kan hjælpe dig.

 

PRIS: 600 kr pr. coachingsession, 60 minutter

 

HVOR: Emmerlev Klev, Strandhotellet, Emmerlev Klev 8, 6280 Højer


 
 
 
Boes & Lund - Højervej 21 - V. Gammelby - DK 6280 Højer - Tlf.: 7478 9018 - Fax: 7478 9019 - E-mail: janeboes@hotmail.com